Veckans Skräckfilm!!!!

Ok detta är the comeback of The Zombie Queen som nu Angel har berättat.
Detta är altså det första inlägget på evigheter för mig.Ebba altså.Kan inte fatta att den är uppe igen...Bloggen alltså.
Men aja.Bara för att detta är den första gången för "Veckans skräckfilm!!!!" för nystarten av bloggen tänkte jag att ta en gammal klassiker. Nämligen the poltergeist.
Jag valde den för jag tyckte att det passade in i temat vi har på bloggen.Nämligen döden.Det var ju så att många av skådespelarna som var med i trilogin dog av oklar anledning.Drabbades dom av poltergistens förbannelse?

Men i alla fall.Filmen handlar om Familjen Freelings som var en medelklass familj i Kalifornien som hade otur att leva i ett hus byggt ovanpå ett gammalt gravfält. Allt om deras liv var normalt tills deras yngsta dotter, Carol Anne, började prata med osynliga andar genom en tv-apparat som var påslagen men inte hade någon signal. Föräldrarna tänkte inte så mycket på Carol Anne's olycksbådande tillkännagivande att en osynlig närvaro var med dem.

Onda krafter använde tvn som en portal att gå in i Freeling hushållet. Det "TV människor" som Carol Anne kallade dem, verkade lekfulla i början. Mycket att roa Diane Freeling, dom busiga enheter ordnar möbler och oskyldigt drar Carol Anne över köksgolvet. fast Det dröjde inte länge innan Carol Anne drpgs till "andra sidan"och det blev fult. Familjen Freelings var tvungen att be en grupp parapsychologists om hjälp.

http://geeksyndicate.files.wordpress.com/2008/09/poltergeist.jpg?w=384&h=384



Hoppas ni gillade det.

/The Zombie Queen

Dödsoffer
Postat av: Sara

ÅÅ älskar filmen.



they'r hear :o

2011-01-24 @ 20:27:32

Kommentera eller dö:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0